PARTNERS IN CRIME

De volgende bedrijven zijn al als partner verbonden aan de Dag van de West-Friese Ondernemer 2012. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van en met een partnership, kijk dan hier!

Arbo Advies Centrum

Arboadviescentrum

Het Arboadviescentrum is een betrokken, nuchter en innovatief bureau waar u als ondernemer terecht kunt voor al uw Arbo en HRM zaken. Zij zijn niet alleen een uitvoerende en controlerende Arbodienst, maar vooral een actieve en adviserende partner voor ondernemers die geen tijd of zin hebben in die zaken die ze afleiden van hun eigenlijke werk: het ondernemen!

www.arboadviescentrum.nl

 
 
Avontuur

Avontuur (Official Supplier)

Avontuur Thema-Vormgevers verzorgt al 20 jaar professionele presentaties voor beurzen, evenementen, festivals, (TV-)shows, voorstellingen en bedrijfsruimtes. De kracht van onze presentaties schuilt in de combinatie: zij bieden hun klanten goed doordachte concepten met een prominente rol voor styling en/of decor, en de inzet van passende en verrassende decoratie-items. Uw presentatie wordt een visual statement als u gaat voor Avontuur. Het is de kans om het beste van uzelf te laten zien. Datgene waarmee u een onuitwisbare indruk kunt maken.

www.avontuur.net

 
 
Beerepoot automatisering

Beerepoot Automatisering

Beerepoot Automatisering is dé partner voor zakelijk netwerkbeheer in Noord-Holland. Met name bij het midden- en kleinbedrijf (MKB) in de regio West-Friesland zijn ze sterk vertegenwoordigd. U kunt bij Beerepoot Automatisering terecht voor het gehele automatiseringstraject van inventarisatie (netwerkscan), advies, implementatie (hard- en software), uitlevering en beheer van uw bedrijfsnetwerk. Kwaliteit, continuïteit en service staan centraal. Uitbesteding van uw systeembeheer zorgt voor een bedrijfsnetwerk dat altijd functioneert en dat continue wordt bewaakt.

www.beerepootautomatisering.nl

 
 
gemeente Hoorn

Gemeente Hoorn

Hoorn wil ondernemers de ruimte geven. Dat is letterlijk te zien op de verscheidene nieuwe én gerenoveerde bedrijventerreinen en in de binnenstad. Ook op het stadhuis wordt ondernemen zoveel mogelijk gefaciliteerd. Voor advies en vergunningen kunnen ondernemers altijd terecht bij het bureau Economische Zaken. Daarnaast volgt de gemeente nauwgezet de ontwikkelingen binnen de diverse ondernemersverenigingen.
Hoorn moet je voelen! Ook als ondernemer.

www.hoorn.nl

 
 
t Hart van Medemblik

't Hart van Medemblik

Effectief vergaderen vanuit je hart! 't Hart van Medemblik bestaat uit 4 unieke horecalocaties; MED Eten & Drinken in de Regattahaven, Restaurant Het Wapen en Hotel Medemblik in het centrum en Kasteel Radboud. We bieden vergaderarrangementen op maat, door het inzetten van onze diverse locaties op passende wijze. Naar hartenlust kunt u een activiteit op of rondom het water invoegen. Variatie maakt tenslotte actief, waardoor úw doelstellingen eerder behaald zullen worden. ‘Plezier werkt’ bij ’t Hart van Medemblik.

www.hetwapenvanmedemblik.nl

 
 
Hoc

HOC Hoorn

De Hoornse Ondernemers Compagnie (HOC) is een ondernemersvereniging met als doelstelling de collectieve (en eventueel individuele) belangen van de leden te behartigen bij de gemeentelijke en provinciale overheid, de Kamer van Koophandel en werkgeversorganisaties. Ook bevordert de HOC de onderlinge contacten tussen de ondernemers, gericht op het versterken van de economische en sociale banden. De invulling hiervan zal bijdragen aan een beter vestigingsklimaat, een betere lokale en regionale economie en een vitaler bedrijfsleven met als gevolg een toegevoegde waarde voor de leden.

www.hochoorn.nl

 
 
Kamer van Koophandel

Kamer van Koophandel

Als onafhankelijk dienstverlener hebben de Kamers van Koophandel in de Nederlandse samenleving een unieke positie. Met een veelvoud aan activiteiten zorgen zij er met hun deskundige dienstverlening voor dat ondernemers verder kunnen komen in hun ondernemersambitie. De Kamers van Koophandel zijn er voor elke ondernemer en hebben voor elke branche de juiste kennis in huis.

www.kvk.nl

 
 
Rabobank

Rabobank Hoorn­Midden Westfriesland

Hart voor Westfriesland
Rabobank Hoorn-Midden Westfriesland is een bank waar ambitie en samenwerking tot groei en ontwikkeling leiden. Met ruim 275 medewerkers en negen vestigingen staat onze bank midden in de samenleving. Rabobank Hoorn - Midden Westfriesland heeft veel oog voor haar omgeving. Zo sponsoren wij veel plaatselijke en regionale initiatieven en dragen bij aan de sociaal-maatschappelijke thema's in Westfriesland. Als klant kunt u ook nog eens lid worden van onze bank. U kunt dan niet alleen meepraten over het beleid, maar profiteert bijvoorbeeld ook van kortingen.

Hart voor de ondernemer
Ondernemen is doen, durf hebben en hard werken. Daarnaast is ondernemen dynamisch, kansen zien en benutten. Voor een ondernemer is een goede basis en goede kennis van de branche essentieel. Dit begrijpen wij als Rabobank Hoorn-Midden Westfriesland maar al te goed. Wij bieden u een gedegen en helder advies en denken graag met u mee voor de toekomst. Wij hebben met veel klanten een jarenlange relatie opgebouwd. Hun enthousiasme, onze expertise en onze gezamenlijke creativiteit vormen de basis van succes. Door onze lokale binding maken wij deel uit van veel lokale (kennis)netwerken. Daar heeft u als ondernemer profijt van.

www.rabobank.nl/hmwf

 
 
Snijder Incasso

Snijder Incasso

Klantenwerving is een kostbare en tijdrovende zaak. Dus bent u zuinig op de klanten die u hebt en doet u er persoonlijk alles aan om ze tevreden te stellen en te houden. Maar natuurlijk mag u van uw klanten ook iets verwachten. Bijvoorbeeld dat ze hun afspraken nakomen en op tijd betalen. Toch doen ze dat niet altijd. In Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders vindt u een pro-actieve en meedenkende incassopartner, die op uw debiteuren streng maar rechtvaardig overkomt, maar wel met respect voor uw klant. De basis van een goede samenwerking is het nakomen van afspraken. Voor Snijder is dit zeer belangrijk: wij doen wat we afspreken en laten zien dat we dit doen. Transparantie is een belangrijk kenmerk van onze dienstverlening. Snijder onderhoudt intensieve relaties met haar opdrachtgevers, om snel gewijzigde behoeften te kunnen signaleren. Wij bieden onze opdrachtgevers één loket voor alle zaken op het gebied van incasso en deurwaardersdiensten. Alle incasso- en deurwaarderstrajecten worden in eigen beheer uitgevoerd. Hierdoor hebben wij een optimale controle over onze incassoprocessen.

www.snijderincasso.nl/

 
 
Spot

Spot

Spot is de IT-waakhond voor alle IT-netwerken. Spot waakt 24 uur per dag en 7 dagen per week. Op afstand, onafgebroken en onvermoeibaar. Spot scant en signaleert, reageert, rapporteert en repareert netwerken online zonder ook maar een minuut te verslappen. En als het nodig is, komt Spot langs om de zaak ter plekke te regelen. Spot is tevens specialist in het beheren van data voor marketing- en salesactiviteiten. Daarmee kunt u Spot dus ook inschakelen voor het beheer van uw relatienetwerk.

www.spotonline.nl

 
 
Securitas

Securitas

Securitas is wereldwijd kennisleider in beveiliging. Met meer dan 280.000 medewerkers in 45 landen bieden we klanten dagelijks individuele beveiligingsoplossingen. We weten waar veiligheid om draait. We kennen de klantspecifieke behoeften in de verschillende segmenten door en door. We kennen de klanten van onze klanten. En we zijn doordrongen van de essentiële rol die onze medewerker hierin speelt. Met diepgaande kennis en ruime ervaring voegen ruim 5.600 Securitas-medewerkers in Nederland waarde toe voor elk van onze klanten.

http://www.securitas.com/

 
 
Univé

Univé

Univé is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Univé is een coöperatieve vereniging die zonder winstoogmerk werkt, dus haar klanten zijn tevens haar leden. Die leden-verzekerden staan dan ook centraal, niet het streven naar winst. Uitgangspunt is dat u als lid positieve resultaten terug ziet in de vorm van winstuitkeringen, premiekortingen en verbeterde producten en diensten. Zo plukt ú de vruchten van Univé!

www.unive.nl

 
 
WestFriese Bedrijvengroep

WestFriese Bedrijvengroep

De Westfriese Bedrijvengroep is een actieve vereniging, die actie onderneemt voor een voorspoedige economische ontwikkeling van de regio via netwerken en lobbyen. Door onze rijke reguliere contacten zijn wij in staat tot resultaatgerichte overleggen en een goede afstemming van activiteiten. Met het instellen van regionale commissies van leden met specifieke deskundigheden op deelterreinen als infrastructuur, onderwijs en opleiding, energie en milieu, communicatie en publiciteit zijn wij in staat kennis te verwerven en te verspreiden.
Naast onze eigen website met nieuws voor leden en belangstellenden, geven wij i.s.m. andere partijen minstens zes maal per jaar het magazine Westfriese Zaken uit met actuele informatie en berichtgeving vanuit de plaatselijke clubs. In samenwerking met de HOC wordt eenmaal per jaar de ‘Dag van de Westfriese ondernemer’ georganiseerd en we ondersteunen de Stichting Ondernemersgala Westfriesland die jaarlijks het ‘Westfries Ondernemersgala’ organiseert. Tijdens dit gala wordt de Ondernemingsprijs Westfriesland Méér, de Westfriese MVO prijs en de Runner Up uitgereikt.

www.westfriesebedrijvengroep.nl

 
 
WestFriese Zaken

WestFriese Zaken (Mediapartner)

Westfriese Zaken is met een oplage van plusminus 11.000 exemplaren uitgegroeid tot hét regionale zakenmagazine van en voor ondernemend West-Friesland! Het overgrote deel van de Westfriese ondernemers/beslissers krijgt het magazine toegestuurd. En ook gemeentelijke overheden, betrokken instanties en instellingen ontvangen Westfriese Zaken in de bus. Kortom, Westfriese Zaken is hét platform voor geheel ondernemend en besturend West-Friesland! Als mediapartner van de Dag van de Westfriese Ondernemer zal het magazine in de vorm van advertorials en advertenties aandacht aan het event geven...

www.westfriesezaken.nl

 
 
Zondag

Zondag (Mediapartner)

Met een oplage van maar liefst 85.400 exemplaren komt Zondag wekelijks onder de ogen van ruim 200.000 lezers en is adverteren in West-Friesland met slechts één krantuitgave al te realiseren. De Westfriese lezer leest op zondag graag wat er in de buurt gebeurt of wat er zoal te doen is op deze vrije dag.

www.weekbladzondag.nl

 
 
Mix724

MIX724 (Mediapartner)

MIX724, 24 uur per dag gepresenteerde radioprogramma’s met landelijk en lokaal nieuws. Als u de trauma helikopter ziet vliegen in de regio West-Friesland hoort u bij ons wat er eigenlijk aan de hand was. MIX724 is radio volgens het zogeheten ‘feelgood format’. Weinig geklets veel muziek en een positieve uitstraling. Met een krachtige etherfrequentie (103,9 FM) in Noord Holland en een kabelsignaal via Ziggo plus een internetstream is MIX724 overal te volgen. De mensen achter MIX724 doen hun werkzaamheden vrijwillig maar niet vrijblijvend. Een hecht team van medewerkers houdt de omroep in stand. MIX724 is een merk van Stichting Radio en Televisie West Friesland. Wij fungeren als lokale omroep. Daarmee hebben wij net als partner Univé geen winstoogmerk. MIX724, Klinkt gewoon beter !

www.mix724.nl