NIEUWS

De Dag van de West-Friese Ondernemer is altijd drukbezocht en zeer succesvol. Deze pagina houdt u op de hoogte van het nieuws rondom de Dag van de West-Friese Ondernemer.


WFO 2012

Het evenement in beeld: film en foto´s

Het is u vast niet ontgaan dat de Dag van de West-Friese Ondernemer via film en fotografie in beeld is gebracht. In het filmpje op de homepage doet Diede Bouma van Van Soelen Communicatie verslag van het evenement. De foto’s zijn eveneens op de website terug te vinden en op de Facebook-pagina: http://www.facebook.com/dagvandewestfrieseondernemer.

 
 
Logo WFO

Het radioprogramma (en website) West-Friesland in Bedrijf(.nl) besteedt volop aandacht aan de Dag van de West-Friese Ondernemer!

Roel Alders was namens de organisatie van het evenement afgelopen zaterdag 6 oktober live in de uitzending op Radio Hoorn in het programma West-Friesland in Bedrijf. Beluister hier het radiofragment, waarop o.a. te horen is dat Jort Kelder en Jan Mulder er helemaal klaar voor zijn 12 oktober a.s.

 
 
Danny van Soelen, Roel Alders, Jan Mulder en Jort Kelder

Voorbereidingen voor Dag WFO in volle gang!

Op maandag 1 oktober jl. hebben Danny van Soelen en Roel Alders (van Van Soelen Communicatie) Jan Mulder en Jort Kelder ontmoet. Tijdens de ontmoeting is er gesproken over de inhoud van het programma en de invalshoeken van de "Jan vs. Jort-battle". Gezien het enthousiasme van en de dynamiek tussen beide heren gaat dit helemaal goed komen! Het belooft een mooie tweestrijd te worden waarbij het publiek alle ruimte krijgt om deel te nemen aan de gesprekken.

Inmiddels is de verkoop van de overige entreekaarten van start gegaan. Kaarten à €75,- zijn via dit online formulier te bestellen. Anders dan voorgaande jaren is toegang tot het evenement en de netwerkborrel alleen mogelijk op vertoon van een entreekaart.

 
 
Logo WFO

Het radioprogramma (en website) West-Friesland in Bedrijf(.nl) besteedt volop aandacht aan de Dag van de West-Friese Ondernemer!

Roel Alders was namens de organisatie van het evenement afgelopen zaterdag 22 september live in de uitzending op Radio Hoorn in het programma West-Friesland in Bedrijf. Beluister hier het radiofragment, waarop o.a. te horen is dat Jort Kelder en Jan Mulder er helemaal klaar voor zijn 12 oktober a.s.

 
 
Logo Arboadviescentrum

Arboadviescentrum nieuwe partner Dag van de West-Friese Ondernemer

In de aanloop naar de Dag van de West-Friese Ondernemer 2012 heeft Arboadviescentrum zich aangesloten als partner. Uiteraard is de organisatie blij met het in haar gestelde vertrouwen. Samen met de andere partners gaan we op naar hét zakelijke evenement van West-Friesland op vrijdag 12 oktober aanstaande!